Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

The broken links feature is not working on without license #1986

Closed
bryanboza opened this Issue Feb 1, 2013 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants

The broken links feature is not working on without license and the system is not showing any message or warning, maybe should be show a type of message or work normally

Steps
1- Login in a fresh environment without license
2- Go to content // broken links
3- Click to run check now

Obtained result
The system is not running nothing and the aplication is not showing message

Expected result
The system should be show a type of message when you enter to the broken liks tab or work normally

Testing Info
Platform: W7 // postgres
dotCMS version: dotCMS 2.5
Browser(s): IE9

http://screencast.com/t/CuQCCUUdOMR

Contributor

jtesser commented Feb 1, 2013

Just need marketing stuff here. It is correct to not work thought without

@ghost ghost assigned wezell Feb 1, 2013

Perfect.... But if this should not be worked, then it's important show a type of lock message... Just to avoid confusion with the end user

@ghost ghost assigned jtesser Apr 9, 2013

Contributor

jtesser commented Apr 10, 2013

@jtesser jtesser closed this Apr 10, 2013

Fixed, tested on master 2.5 // postgres

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment