Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

DotProject can not send mail using Office 365 #61

Open
rscamiladd opened this issue Apr 16, 2019 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@rscamiladd
Copy link

commented Apr 16, 2019

Good Morning,
All right?

I did not find a topic for this subject, if you already have the link, please.

We are using version 2.1.8 of DotProject and when we configure it to send notifications by our Office 365 mail server, it can not send.

Settings:
SMTP server: smtp.office365.com
Door: 587
Server Requires Authentication: It is checked
User: User
Password:
mail_smtp_tls_title: It is checked.

Error message: "
Failed to send email: 554 5.2.0 STOREDRV.Submission.Exception: SendAsDeniedException.MapiExceptionSendAsDenied; Failed to process message due to a permanent exception with message Can not submit message. 16.55847: 8B100000, 17.43559: 0000000094000000000000000100000000000000, 20.52176: 140FD6860A0010100A00E530, 20.50032: 140FD6867E1710100A00E730, 0.35180: E0050000, 255.23226: 0A00E630, 255.27962: 0A000000, 255.27962: 0E000000, 255.31418: 0A000000, 16.55847: DE000000, 17.43559: 00000000A0010000000000006600000000000000, 20.52176: 140FD6860A00101003000136, 20.50032: 140FD6867E1710100A00DA36, 0.35180: 44000000, 255.23226: 4800D13D, 255.27962: 0A000000, 255.27962: 32000000, 255.17082: DC040000, 0.27745: 0A003A66,2,21921: DC040000, 255.27962: FA000000, 255.1494: 64000000, 0.38698: 0F010480, 0.37692: 0F010480, 0.44092: 00000000, 0.41232: 08000100; 0.000138: 08000100; 0.00013500; 0.000500; 0.0001; 08000000; 0.000500; 0.000500; 0.000500; 0.000500; 0.000500; 0.0001; 00; DC040000, 845434: 20FDE03BED1830448EF59B313A3424C100000480, 5.10786: 0000000031352E32302E313735302E3031303A534331503135324D42313530323A39643 039373436322D636239322D343236642D613466352D663737366366633765373034005D2D43373242, 255.1750: AF000000, 255.31418: 03000336, 0.22753: B4000000, 255.21817: DC040000, 4.60547: DC040000, 0.21966: 0A003267, 4.30158: DC040000 [hostname = SC1P152MB1502.LAMP152.PROD.OUTLOOK.COM]"

I have already verified user and password are correct, we have other systems that can send email using the same settings. Only the Dot Project that does not send.

@ajdonnison

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Apr 28, 2019

Try looking at #35 it is likely to be the same issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.