Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Error while running dotproject first time #80

Open
nishadsshinde opened this issue Jul 2, 2019 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@nishadsshinde
Copy link

commented Jul 2, 2019

hi,

after installing and running dotproject i am getting following error

( ! ) Catchable fatal error: ini_set(): Cannot set 'user' save handler by ini_set() or session_module_name() in
C:\wamp64\www\dotProject\includes\session.php on line 195
Call Stack

Time Memory Function Location

1 0.0010 402776 {main}( ) ...\index.php:0
2 0.0250 797384 dpSessionStart( ) ...\index.php:60
3 0.0250 797384 ini_set ( ) ...\session.php:195

@Givo29

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 3, 2019

Hi,
Please read #72 because I think it may be a duplicate

@nishadsshinde

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 3, 2019

Hi

Thanks for the update after commenting out the line 195 in session.php,
the login screen came, but I am not able to login using the default username and password.

@Givo29

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 3, 2019

Glad that worked for you. As for you not being able to log in, it would most likely be worth you checking to see if the default user admin was correctly put into the database

@nishadsshinde

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 4, 2019

hi
thanks a lot for you kind help

the default user admin is correctly put into the table 'dotp_users'

but i am still not able to login

i kindly request you to please help me out.

thanks

@Givo29

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 5, 2019

You could try manually updating the password field for the admin user in the database as mentioned in #13. If the password passwd isn't working for the admin login i'd read this issue and possibly trying to manually update the password in the database, though this isn't usually recommended.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.