Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Using TAGFILES prevents symbol extraction (Origin: bugzilla #744762) #5744

Closed
doxygen opened this Issue Jul 2, 2018 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@doxygen
Copy link
Owner

doxygen commented Jul 2, 2018

status RESOLVED severity major in component general for ---
Reported in version 1.8.6 on platform Other
Assigned to: Dimitri van Heesch

On 2015-02-18 21:38:09 +0000, account@dirk-thomas.net wrote:

When using a tagfile generated for another project some symbols from the current project are not being extracted anymore.

I have created a minimal example to reproduce the problem: https://github.com/dirk-thomas/doxygen_tagfile_issue

Project "foo" defines a function bar::foo:foo_func().

Project "bar" defines a function bar::bar_func().

When being documented separately both generated html pages show the namespaces and functions correctly.

But when "bar" uses the tagfile generated by the project "foo" doxygen does not extract the symbols in "bar" anymore. Therefore it does not generate a namespace page anymore.

On 2015-06-02 17:38:08 +0000, William Woodall wrote:

+1

On 2015-06-02 17:53:13 +0000, Esteve Fernandez wrote:

+1

On 2015-06-06 09:09:57 +0000, Dimitri van Heesch wrote:

Is this problem limited to version 1.8.6, or does it also occur in version 1.8.9.1?

On 2015-06-08 21:30:09 +0000, account@dirk-thomas.net wrote:

I just tried it with Doxygen 1.8.8 (http://packages.ubuntu.com/search?keywords=doxygen) which is available for Ubuntu Utopic and the problem is the same.

I could not try the 1.8.9 packages from Ubuntu Vivid / Wily since they require a different libstdc++ version which I can't install on Trusty that easy. Can you try to run the simple example I provided with doxygen 1.8.9?

On 2015-06-08 21:55:39 +0000, account@dirk-thomas.net wrote:

I just got my hand on an Vivid machine which has doxygen 1.8.9.1 and I can confirm that the problem is still the same as with the other versions.

On 2015-06-11 19:23:48 +0000, Dimitri van Heesch wrote:

Confirmed. Should be fixed in with latest GIT commit:
SHA: a735498

On 2015-06-27 19:01:47 +0000, Dimitri van Heesch wrote:

This bug was previously marked ASSIGNED, which means it should be fixed in
doxygen version 1.8.10. Please verify if this is indeed the case. Reopen the
bug if you think it is not fixed and please include any additional information
that you think can be relevant (preferably in the form of a self-contained example).

@doxygen doxygen closed this Jul 2, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.