Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Device support request: Tradfri repeater #1258

Open
szoller opened this Issue Feb 14, 2019 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@szoller
Copy link

szoller commented Feb 14, 2019

Hello,

this week, I bought two of IKEA Tradfri Repeaters (Tradfri Signalverstärker: https://www.ikea.com/de/de/catalog/products/10400408/ (german).

According to the manual, I have to pair them with the tradfri hub, so i guess I have to pair them with my ConBee, too.
Unfortunately, they do not show up in DeConz-Software so I cannot provide further information.

I already tried to do a factory reset (5sec reset button) also as trying to do press the button 1,2 or more than 10 seconds, no change.
The repeaters have been placed in different locations, from another room also as in <2cm distance to the conbee stick.

Thanks for your work

Sebastian

@manup

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

manup commented Feb 14, 2019

Note there is already an issue for the IKEA Tradfri repeater: #1095

@szoller

This comment has been minimized.

Copy link
Author

szoller commented Feb 14, 2019

I've completely missed that, sorry

@manup

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

manup commented Feb 14, 2019

All good, just need to keep it a bit organized here :)

@tumik

This comment has been minimized.

Copy link

tumik commented Feb 17, 2019

I was able to get the Trådfri repeater to show up like this:

  1. Power on the repeater (plug it to wall socket)
  2. Open the network (I clicked "Add new lights" from Phoscon App)
  3. Reset the repeater by pushing a pin into the pinhole and holding it for at least 5 seconds

Shortly after the Trådfri repeater got visible in the deCONZ app, but it does not get visible in Phoscon.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.
You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session. You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session.