Color palette does not match the preview #95

Open
citizenconn opened this Issue Mar 1, 2012 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
7 participants

For some reason on my version of Eclipse Indigo, the color schemes work, but the colors aren't soft. It's almost as if it's only using 64bit colors and not 256k... I'd be happy to send a screenshot.

Owner

fhd commented Mar 30, 2012

Sounds like a pretty weird issue :) You can send a screenshot to eclipsecolorthemes@gmail.com.

Leandros commented Dec 2, 2012

Same here, I imported the Solarized Dark scheme and it look completely different in java editors.

How it should look like: http://eclipsecolorthemes.org/?view=theme&id=1115

How it look like: http://imgur.com/ezVOi

I think i have the same issue
http://i.imgur.com/Q9QVm.png
In preview method names are white regular while in editor they are green bold

I have the same 'bold' issue. Keywords such as 'public' 'class' 'if' 'else' etc... appear bold when they should not. This happens with any template, like Eclipse has it defaulted to bold.
Edit: Using Eclipse Juno.

witterk commented Jul 29, 2013

Have you tried going to Eclipse -> Preferences -> Java -> Syntax Coloring, unchecking Bold?
screen shot 2013-07-29 at 3 14 41 pm

crush83 commented Jul 30, 2013

@witterk I had this same issue as @abcfantasy. Your suggestion worked for me, but shouldn't the EclipseColorThemes plugin handle this as part of the theme?

Owner

fhd commented Sep 19, 2013

Yes, that looks like a bug.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment