Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
branch: master
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

80 lines (71 sloc) 2.722 kb
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!--
Copyright (c) 2012 Eclipse Foundation and others.
All rights reserved. This program and the accompanying materials
are made available under the terms of the Eclipse Distribution License v1.0
which accompanies this distribution, and is available at
http://www.eclipse.org/org/documents/edl-v10.php
Contributors:
Igor Fedorenko - initial implementation
-->
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>org.eclipse</groupId>
<artifactId>eclipse-platform-parent</artifactId>
<version>4.5.0-SNAPSHOT</version>
<relativePath>../eclipse-platform-parent</relativePath>
</parent>
<groupId>eclipse.platform.swt</groupId>
<artifactId>eclipse.platform.swt</artifactId>
<version>4.5.0-SNAPSHOT</version>
<packaging>pom</packaging>
<properties>
<tycho.scmUrl>scm:git:git://git.eclipse.org/gitroot/platform/eclipse.platform.swt.git</tycho.scmUrl>
</properties>
<profiles>
<profile>
<id>build-individual-bundles</id>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<version>${tycho.version}</version>
<configuration>
<dependency-resolution>
<profileProperties>
<org.eclipse.swt.buildtime>true</org.eclipse.swt.buildtime>
</profileProperties>
</dependency-resolution>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</profile>
</profiles>
<repositories>
<repository>
<releases>
<enabled>true</enabled>
</releases>
<snapshots>
<enabled>true</enabled>
</snapshots>
<id>eclipse-hosted</id>
<url>https://repo.eclipse.org/content/repositories/eclipse/</url>
</repository>
</repositories>
<modules>
<module>bundles/org.eclipse.swt</module>
<module>local-build/org.eclipse.swt.fragments.localbuild</module>
<module>bundles/org.eclipse.swt.tools</module>
<module>examples/org.eclipse.swt.examples</module>
<module>examples/org.eclipse.swt.examples.browser.demos</module>
<module>examples/org.eclipse.swt.examples.launcher</module>
<module>examples/org.eclipse.swt.examples.ole.win32</module>
<module>examples/org.eclipse.swt.examples.views</module>
<module>tests/org.eclipse.swt.tests</module>
<module>features/org.eclipse.swt.tools.feature</module>
</modules>
</project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.