New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

idle_timeout is not work ? #417

Closed
spinachmedia opened this Issue Apr 4, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@spinachmedia

spinachmedia commented Apr 4, 2017

This report is for the version 1.4.11.
which i build by myself on CentOS 6.6.

mosquit configuration idle_timeout is not work...?

I set the following settings.
mosquitto.conf

log_type all
connection AtoB
address 192.168.101.11
topic /A/# out 2
start_type lazy
threshold 10
idle_timeout 10

but, I did not seem to have lost connection after several minutes.
start_type and threshold is correct work.

ralight added a commit that referenced this issue Jun 19, 2017

@ralight

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ralight

ralight Jun 19, 2017

Contributor

Sorry for the delay replying, I've made a change that I think fixes this. If you want to try it out, you can get it from the fixes branch.

Contributor

ralight commented Jun 19, 2017

Sorry for the delay replying, I've made a change that I think fixes this. If you want to try it out, you can get it from the fixes branch.

@ralight

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ralight

ralight Jul 18, 2017

Contributor

I believe this is fixed in 1.4.13.

Contributor

ralight commented Jul 18, 2017

I believe this is fixed in 1.4.13.

@ralight ralight closed this Jul 18, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment