Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

vehicle exaggeration not working in meso-gui (trac #1406) #1406

Closed
behrisch opened this issue Aug 21, 2014 · 2 comments

Comments

@behrisch
Copy link
Contributor

commented Aug 21, 2014

Migrated from http://sumo.dlr.de/ticket/1406

{
    "status": "closed", 
    "changetime": "2015-01-14T17:35:28Z", 
    "description": "", 
    "reporter": "namdre", 
    "cc": "", 
    "resolution": "fixed", 
    "_ts": "1421256928827669", 
    "component": "simulation gui (GUISIM)", 
    "summary": "vehicle exaggeration not working in meso-gui", 
    "priority": "major", 
    "keywords": "", 
    "time": "2014-08-21T07:24:14Z", 
    "milestone": "1.1.0", 
    "owner": "namdre", 
    "type": "defect"
}
@behrisch

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 21, 2014

@behrisch changed milestone from "0.22.0" to "1.1.0"

@behrisch

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 21, 2014

@behrisch behrisch added this to the 1.1.0 milestone Oct 28, 2017
@behrisch behrisch closed this Oct 28, 2017
@behrisch behrisch added the bug label Oct 29, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.