Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

invalid internal lane speed when using lane-specific speeds (trac #3240) #3240

Closed
behrisch opened this issue Jun 26, 2017 · 1 comment

Comments

@behrisch
Copy link
Contributor

commented Jun 26, 2017

also affects OpenDrive import where speeds are mapped directly to lanes

Migrated from http://sumo.dlr.de/ticket/3240

{
    "status": "closed", 
    "changetime": "2017-06-26T12:47:15Z", 
    "description": "also affects OpenDrive import where speeds are mapped directly to lanes", 
    "reporter": "namdre", 
    "cc": "", 
    "resolution": "fixed", 
    "_ts": "1498481235646675", 
    "component": "net building (NETGEN, NETCONVERT)", 
    "summary": "invalid internal lane speed when using lane-specific speeds", 
    "priority": "major", 
    "keywords": "", 
    "time": "2017-06-26T12:42:59Z", 
    "milestone": "1.0.0", 
    "owner": "namdre", 
    "type": "defect"
}
@behrisch

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Jun 26, 2017

@behrisch behrisch added this to the 1.0.0 milestone Oct 28, 2017
@behrisch behrisch closed this Oct 28, 2017
@behrisch behrisch added the bug label Oct 29, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.