Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

re-opening a lane after closing it takes no effect depending on vehicle departure time #4514

Closed
namdre opened this issue Sep 4, 2018 · 1 comment

Comments

@namdre
Copy link
Contributor

commented Sep 4, 2018

reported by Karl:

updateBestLanes works as expected, but only if the first vehicle enters the simulation BEFORE closing the lanes. If the first vehicle is added to the simulation AFTER closing the lanes, the vehicles do not enter the lanes anymore after opening them. This applies also for vehicles which are a
dded to the simulation thereafter.

closeOpenLane_Bug2.zip

@namdre namdre added c:traci bug labels Sep 4, 2018

@namdre namdre added this to the 1.1.0 milestone Sep 4, 2018

@namdre namdre self-assigned this Sep 4, 2018

@namdre namdre added the sumo-user label Sep 14, 2018

@namdre

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Sep 14, 2018

MSEdge::rebuildAllowedLanes must be called for the edge and all its predecessors. Currently, it is only being called for the edge itself.

namdre added a commit that referenced this issue Sep 14, 2018

@namdre namdre closed this in 6940505 Sep 14, 2018

namdre added a commit that referenced this issue Sep 20, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.