Permalink
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
290 lines (278 sloc) 8.75 KB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd" xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<groupId>org.eclipse.virgo.ide</groupId>
<artifactId>org.eclipse.virgo.ide.parent</artifactId>
<version>1.5.0-SNAPSHOT</version>
<packaging>pom</packaging>
<prerequisites>
<maven>3.0</maven>
</prerequisites>
<properties>
<p2.qualifier>SNAPSHOT</p2.qualifier>
<archive-dir>${basedir}/target/archive</archive-dir>
<site-dir></site-dir>
<skip-source-check>true</skip-source-check>
<skip-sign>true</skip-sign>
<skip-promote>true</skip-promote>
<pack200>"${java.home}/bin"</pack200>
<test.osvmargs></test.osvmargs>
<tycho-version>0.21.0</tycho-version>
<skip-source-check>true</skip-source-check>
</properties>
<modules>
<module>org.eclipse.virgo.ide</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.bundlor.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.bundlor.jdt.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.bundlor.ui</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.doc</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.eclipse</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.eclipse.feature</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.export</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.export.tests</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.facet.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.pde.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.feature</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.jdt.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.jdt.ui</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.management.remote</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.manifest.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.par</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.par.edit</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.runtime.core</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.runtime.ui</module>
<!--
<module>org.eclipse.virgo.ide.tests</module>
-->
<module>org.eclipse.virgo.ide.tests.util</module>
<module>org.eclipse.virgo.ide.ui</module>
<!--
<module>org.eclipse.virgo.ide.ui.tests</module>
-->
<!-- site -->
<module>org.eclipse.virgo.ide.site</module>
</modules>
<profiles>
<profile>
<id>hudson.eclipse.org</id>
<activation>
<property>
<name>user.name</name>
<value>hudsonbuild</value>
</property>
</activation>
<properties>
<pack200>/shared/common/jdk-1.5.0-22.x86_64/bin</pack200>
<archive-dir>/home/data/httpd/download.eclipse.org/virgo/snapshot/IDE/drops</archive-dir>
<site-dir>/home/data/httpd/download.eclipse.org/virgo/snapshot/IDE</site-dir>
<skip-promote>false</skip-promote>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>osx</id>
<activation>
<property>
<name>java.vendor.url</name>
<value>http://www.apple.com/</value>
</property>
</activation>
<properties>
<test.osvmargs>-Dosgi.ws=cocoa -XstartOnFirstThread</test.osvmargs>
</properties>
</profile>
</profiles>
<repositories>
<repository>
<id>eclipse</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/releases/mars/</url>
</repository>
<repository>
<id>orbit</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/tools/orbit/downloads/drops/R20150519210750/repository/</url>
</repository>
<repository>
<id>ajdt</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/tools/ajdt/36/update/</url>
</repository>
<repository>
<id>swtbot</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/technology/swtbot/releases/latest/</url>
</repository>
<repository>
<id>libra-milestone</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/libra/milestones/</url>
</repository>
<repository>
<id>bundlor-milestone</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/virgo/release/BNDLR/1.1.2.RELEASE/updatesite</url>
</repository>
<repository>
<id>virgo-snapshots</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/virgo/snapshots/3.7/</url>
</repository>
</repositories>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-maven-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<extensions>true</extensions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<resolver>p2</resolver>
<pomDependencies>consider</pomDependencies>
<ignoreTychoRepositories>true</ignoreTychoRepositories>
<dependency-resolution>
<optionalDependencies>ignore</optionalDependencies>
</dependency-resolution>
<environments>
<!--
<environment>
<os>macosx</os>
<ws>cocoa</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
-->
<environment>
<os>macosx</os>
<ws>cocoa</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
</environments>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
<pluginManagement>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-compiler-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<encoding>UTF-8</encoding>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<!-- TODO remove workaround when
https://issues.sonatype.org/browse/TYCHO-473
is fixed -->
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-source-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<executions>
<execution>
<id>attach-source</id>
<phase>process-classes</phase>
<goals>
<goal>plugin-source</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-packaging-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<format>yyyyMMddHHmm-'${p2.qualifier}'</format>
<archiveSite>false</archiveSite>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-resources-plugin</artifactId>
<version>2.4.1</version>
<configuration>
<encoding>ISO-8859-1</encoding>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-antrun-plugin</artifactId>
<version>1.6</version>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>findbugs-maven-plugin</artifactId>
<version>2.3.2</version>
<configuration>
<findbugsXmlOutput>true</findbugsXmlOutput>
<failOnError>false</failOnError>
<skip>${skip-source-check}</skip>
</configuration>
<executions>
<execution>
<goals>
<goal>check</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-pmd-plugin</artifactId>
<version>2.5</version>
<configuration>
<sourceEncoding>utf-8</sourceEncoding>
<minimumTokens>100</minimumTokens>
<targetJdk>1.5</targetJdk>
<format>xml</format>
<failOnViolation>false</failOnViolation>
<skip>${skip-source-check}</skip>
</configuration>
<executions>
<execution>
<goals>
<goal>cpd-check</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-surefire-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<useUIHarness>true</useUIHarness>
<useUIThread>true</useUIThread>
<forkedProcessTimeoutInSeconds>1800</forkedProcessTimeoutInSeconds>
<argLine>-Xmx1024m -XX:MaxPermSize=256m -Djava.io.tmpdir=${project.build.directory} ${test.osvmargs}</argLine>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</pluginManagement>
</build>
</project>