Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

issue with custom taxonomy in media overlay #1

Closed
stvwlf opened this issue Dec 14, 2012 · 1 comment
Closed

issue with custom taxonomy in media overlay #1

stvwlf opened this issue Dec 14, 2012 · 1 comment

Comments

@stvwlf
Copy link

@stvwlf stvwlf commented Dec 14, 2012

Hi Eddie - been working with your plugin for possible use on client project. I started with ver 1.4, in a test install of WP 3.5. I saw there were some formatting issues so I located this 1.5 beta version you are working on.

When using the standard Category taxonomy it is working just as you described.

But I am trying to use a hierarchical custom taxonomy and getting different results with it. (My custom taxonomy is working perfectly in the Media Library, page, so I know it is correct).

When I add
add_filter('mc_taxonomy', 'mwd_mc_filter_taxonomy');
function mwd_mc_filter_taxonomy($taxonomy) {
if ( $taxonomy == 'category' ) {
$taxonomy = 'clip';
}
return $taxonomy;
}
to functions.php, the plugin line that displays the taxonomy name and the down arrow to its right is appearing. However nothing happens when I click the down arrow. Also, the WP default taxonomy tag-like entry field appears above it (it is correctly displaying the two terms this test image is assigned to) When I switch to the WP default Category taxonomy, clicking the down arrow does display the category terms, and the default media overlay single taxonomy entry field is hidden.

To summarize, the 1.5 plugin version works correctly with the default WP Category taxonomy but seems to not be working correctly with a custom taxonomy.

@eddiemoya
Copy link
Owner

@eddiemoya eddiemoya commented Dec 14, 2012

Thanks for bringing this up. With my rush to get this out the door I completely forgot to come back and rest custom taxonomies. I'll be working on this today.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants