Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

ZNC | OnChan | BotOnChan #824

Open
antonstarlid opened this issue Jul 13, 2019 · 4 comments

Comments

@antonstarlid
Copy link

commented Jul 13, 2019

A while ago the nasty long bug "onchan/botonchan" where fixed.

Sedley this did not work for the bot when its connected whit ZNC maybe its its same problem whit every bouncer i don´t know as i have not test it.

@vanosg

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jul 13, 2019

Hello antonstarlid,
Can you provide details as to what the exact problem is that you are encountering? Log files would greatly help, as well as version information and anything else you think might provide additional information to help. Thank you!

@antonstarlid

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 13, 2019

Well i don´t see why logfiles would be needed its very easy to debug i think, i have not use the function for ages as it not working as expected yet its a very good one.

Well i think that it strange that you ask this, as it only have two results the "bot/user" is on the channel or not and return "0" or "1".

I think the problem is when the ZNC itself disconnect and the reconnect to the server, while to bot don´t as its always connected to ZNC and has nothing to do whit the connection between the IRC and ZNC......

@vanosg

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jul 13, 2019

So that's the question- please tell us what isn't working. Just saying "it isn't working" doesn't help us identify the problem. Providing additional information as to what exactly isn't working under what conditions is needed; you haven't clearly stated this to us yet so it will be difficult to do anything, as we're not sure what you're specifically referencing.

@antonstarlid

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 13, 2019

My function did spam when it not should as it was trigged by the "onchan/botonchan" so it did tell that the "bot/user" not was in channel when it actually is in the channel.

I would think that a ZNC whit some emulated disconnects and reconnects would trigger the problem by it self.

By the way, the functions as i remember it works fine in the start its after a while (no special time) it start to give wrong results and that would be good for my theory that it happens on disconnects/reconnects on the bouncer.

I have setup a test script now to see if i can get the problem appears again.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.