Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

0.19.9 no longer supports /_all/_status #2205

Closed
awick opened this issue Aug 24, 2012 · 1 comment

Comments

@awick
Copy link

commented Aug 24, 2012

curl http://localhost:9200/_all/_status
{"error":"IndexMissingException[[_all] missing]","status":404}

Works in 0.19.8

Looks like /_status does work, is /_all/_status no longer supported on purpose? http://www.elasticsearch.org/guide/reference/api/admin-indices-status.html kind of says it should still work, but not clear.

@kimchy

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 25, 2012

Yea, its a bug (though I personally like the non _all version). Will fix it.

@kimchy kimchy closed this in da61dde Aug 25, 2012

martijnvg added a commit to martijnvg/elasticsearch that referenced this issue Aug 27, 2012
rlr pushed a commit to rlr/elasticutils that referenced this issue May 23, 2014
Issue mozilla#89. Added note that EU doesn't work with ES 0.19.9.
The problem is this one:

elastic/elasticsearch#2205

This was a bug in ElasticSearch 0.19.9 that was fixed in 0.19.10 so
I added a note to the docs stating ElasticUtils doesn't work with
ElasticSearch 0.19.9.
mute pushed a commit to mute/elasticsearch that referenced this issue Jul 29, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.