Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Bug with FORMS in Elementor PRO #1472

Closed
sododesign opened this issue Mar 15, 2017 · 3 comments
Closed

Bug with FORMS in Elementor PRO #1472

sododesign opened this issue Mar 15, 2017 · 3 comments
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@sododesign
Copy link

@sododesign sododesign commented Mar 15, 2017

Hi Guys, with last version of PRO Elementor, the required label not working. It does not maintain check REQUIRED when you try to edit the form.

@arielk
Copy link
Contributor

@arielk arielk commented Mar 21, 2017

Does this happen only when you duplicate the field like this issue #1442?

@sododesign
Copy link
Author

@sododesign sododesign commented Mar 21, 2017

No, to me it always happens in reality. Not only in the duplicate fields

@KingYes
Copy link
Member

@KingYes KingYes commented Mar 22, 2017

Thanks. It's fixed in v1.4 and next version of EPro.

@KingYes KingYes closed this Mar 22, 2017
@KingYes KingYes self-assigned this Mar 22, 2017
@KingYes KingYes added the bug label Mar 22, 2017
@KingYes KingYes added this to the 1.4.0 milestone Mar 22, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
3 participants