Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Image carousel won't fande #245

Closed
Luxamman opened this issue Jul 12, 2016 · 7 comments
Closed

Image carousel won't fande #245

Luxamman opened this issue Jul 12, 2016 · 7 comments

Comments

@Luxamman
Copy link

@Luxamman Luxamman commented Jul 12, 2016

the image carousel is only sliding pictures, but not fading them

@yehudah
Copy link
Contributor

@yehudah yehudah commented Jul 12, 2016

Can you screenshot or give more details about what you defined ?

@Luxamman
Copy link
Author

@Luxamman Luxamman commented Jul 12, 2016

Well - it is about the"Image Carousel widget".
In the options, you can define that it fade between the pictures instead of sliding. You can change the option to fade, but it still slides the pictures.

@yehudah
Copy link
Contributor

@yehudah yehudah commented Jul 12, 2016

Can you go the Elementor menu --> System Info and paste it to a service like pastebin.com ?

@Luxamman
Copy link
Author

@Luxamman Luxamman commented Jul 12, 2016

== Serverumgebung ==
Betriebssystem: Linux
Software: Apache/2.4.20
MySQL Version: 5.6.19
PHP-Version: 5.6.2
PHP Max Input Vars: 1000
PHP Max Post Size: 8M
GD installiert: Yes

== WordPress Umgebung ==
Version: 4.5.3
Site URL: http://---
Home URL: http://---
WP Multisite: No
Max Upload Size: 8 MB
Memory limit: 40M
Permalink Struktur: /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/
Sprache: de-DE
Zeitzone: Europe/Berlin
Admin E-Mail: ---
Debug Modus: Inactive

== Theme ==
Name: Zerif Light
Version: 0.1
Autor: ---
Child Theme: No

== Benutzer ==
WP Profile lang: de_DE
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.103 Safari/537.36

== Aktive Plugins ==
Elementor
Name: Elementor
Version: 0.4.1
Author: Elementor.com

Livemesh SiteOrigin Widgets
    Name: Livemesh SiteOrigin Widgets
    Version: 1.3
    Author: Livemesh

Password Protected
    Name: Password Protected
    Version: 2.0.3
    Author: Ben Huson

SiteOrigin Widgets Bundle
    Name: SiteOrigin Widgets Bundle
    Version: 1.6.2
    Author: SiteOrigin

SiteOrigin Widgets by CodeLights
    Name: SiteOrigin Widgets by CodeLights
    Version: 1.1.1
    Author: CodeLights

Visual Slide Box Builder
    Name: Visual Slide Box Builder
    Version: 1.3.4
    Author: Enmanuel Corvo

@yehudah
Copy link
Contributor

@yehudah yehudah commented Jul 13, 2016

Sorry for the trouble
I just noticed a bug and I just sent a fix.

When you update your version, just notice the effects work on one slide mode only.

Thanks for the input.

@yehudah
Copy link
Contributor

@yehudah yehudah commented Jul 13, 2016

The fix still not available, hope in 2-3 hours.

@yehudah
Copy link
Contributor

@yehudah yehudah commented Jul 13, 2016

@Luxamman Luxamman closed this Jul 14, 2016
@arielk arielk reopened this Aug 1, 2016
@arielk arielk closed this Aug 1, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
3 participants