Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[Bug] Can't export templates after upgrading to 1.8.1 #2722

Closed
avermat opened this issue Nov 9, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@avermat
Copy link

commented Nov 9, 2017

I've upgraded to 1.8.1 on two different sites and am experiencing the same issue on both when trying to export Elementor templates. I get the following error:

{"success":false,"data":[{"code":"token_expired","message":""}]}

When I roll back to the previous version of Elementor everything works fine.

@KingYes

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Nov 9, 2017

Fixed by #2721

Thanks!

@KingYes KingYes closed this Nov 9, 2017

@WPDevHQ

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 10, 2017

@KingYes This issue persists in v1.8.2!

@avermat

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Nov 10, 2017

Exporting works now, but importing does not. I'm getting the following error with 1.8.2:

{"success":false,"data":[{"code":"token_expired","message":""}]}

@bainternet

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Nov 12, 2017

Please try updating to 1.8.3 and feel free to reopen if issue persists.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.