Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Elementor conflict/bug with Lifter LMS #612

Closed
LearnWPBasics opened this issue Sep 22, 2016 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@LearnWPBasics
Copy link

commented Sep 22, 2016

When using Elementor to layout the Lesson content or Course description in Lifter LMS, Elementor does not render the Lesson and Course navigation items that should be below these items. Note that all of these post types are enabled in Elementor > Settings. It should also be noted that Beaver Builder correctly displays these items.

I am (im)patiently waiting for this issue to be resolved so that I can start creating the Lesson content and Course descriptions on a site where I will be selling tutorials for a few WP products, including Elementor. Imagine the irony in creating tutorial content for Elementor using Beaver Builder! LOL :)

If this issue is not addressed soon, I will have no choice but to switch out Elementor for Beaver Builder for my page builder tutorials at http://learnwpbasics.com

Cheers!
Lyle

@joshmarom

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 22, 2016

Hi Lyle.
We are not familiar with Lifter LMS. We would like to examine this issue, but we might need some clarification. Could you please add a screenshot of the problem?

@LearnWPBasics

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 23, 2016

Hi Josh,

I have put together a screencast to show you what's happening; hope this
helps resolve the issue :)

http://www.screencast.com/t/5bt7jxKlh8eT

Cheers!
Lyle Chamney
Calgary, Alberta, Canada

On 2016-09-22 01:17, Josh wrote:

Hi Lyle.
We are not familiar with Lifter LMS. We would like to examine this
issue, but we might need some clarification. Could you please add a
screenshot of the problem?


You are receiving this because you authored the thread.
Reply to this email directly, view it on GitHub
#612 (comment),
or mute the thread
https://github.com/notifications/unsubscribe-auth/AU9oysQ8CRgwppD7x9FIAFTE6c3VCwADks5qsitxgaJpZM4KDgFz.

@joshmarom

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 23, 2016

Thank you Lyle for taking the time to demonstrate the problem.
We have made some changes to allow better plugin compatibility. It seems like this LifterLMS compatibility issue, is resolved now.

We will probably release the official update on sunday, but would appreciate if you could test our updated master beforehand. Let us know what's the conclusion.

Thank you.

@LearnWPBasics

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 23, 2016

[Resolved]
AWESOME!!! :)

You guys (gals too?) are the BEST!

Works PERFECTLY!

Now I have got some work to do in creating some tutorial content with
ELEMENTOR! :)

Cheers!
Lyle

On 2016-09-23 01:12, Josh wrote:

Thank you Lyle for taking the time to demonstrate the problem.
We have made some changes to allow better plugin compatibility. It
seems like this LifterLMS compatibility issue, is resolved now.

We will probably release the official update on sunday, but would
appreciate if you could test our updated master beforehand. Let us
know what's the conclusion.

Thank you.


You are receiving this because you authored the thread.
Reply to this email directly, view it on GitHub
#612 (comment),
or mute the thread
https://github.com/notifications/unsubscribe-auth/AU9oygt1vMnJ27DZ4t78_LdynrijpCVRks5qs3vYgaJpZM4KDgFz.

@arielk

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 23, 2016

Fix 97dec6e

@arielk arielk closed this Sep 23, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.