Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Nextgen Gallery with Elementor issue #7443

Closed
3 of 5 tasks
kv1953 opened this issue Mar 13, 2019 · 3 comments
Closed
3 of 5 tasks

Nextgen Gallery with Elementor issue #7443

kv1953 opened this issue Mar 13, 2019 · 3 comments

Comments

@kv1953
Copy link

@kv1953 kv1953 commented Mar 13, 2019

Prerequisites

  • I have searched for similar issues in both open and closed tickets and cannot find a duplicate.
  • The issue still exists against the latest stable version of Elementor.

Description

I have used Nextgen Gallery with Elementor for over a year but the new release of Elementor causes an error preview could not be loaded. All add-ons work ok.

Steps to reproduce

Isolating the problem

  • This bug happens with only Elementor plugin active (and Elementor Pro).
  • This bug happens with a default WordPress theme active.
  • I can reproduce this bug consistently using the steps above.

Environment

System Info ``` ```
@shilo-ey
Copy link
Collaborator

@shilo-ey shilo-ey commented Mar 14, 2019

Thanks for reporting,
Please follow guidelines for opening a new issue report, so we can help you better.
This report is missing key information:

  • Prerequisites.
  • Steps to replicate.
  • Isolating the problem.
  • System info.

Although, we are familiar with this issue and a patch will be released soon.

Thanks.

@shilo-ey shilo-ey closed this Mar 14, 2019
@shilo-ey shilo-ey reopened this Mar 14, 2019
@shilo-ey shilo-ey changed the title I have used Nextgen Gallery with Elementor for over a year but the new release of Elementor causes an error preview could not be loaded. All add-ons work ok. Nextgen Gallery with Elementor issue Mar 14, 2019
@kv1953
Copy link
Author

@kv1953 kv1953 commented Mar 14, 2019

@kv1953 kv1953 closed this Mar 14, 2019
@kv1953 kv1953 reopened this Mar 14, 2019
KingYes added a commit that referenced this issue Mar 14, 2019
Elementor js Config: fix - ensure print order of Elementor Config vars (#7443)
@shilo-ey
Copy link
Collaborator

@shilo-ey shilo-ey commented Mar 14, 2019

This issue has been fixed in 2.5.6

Feel free to update!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants