Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

v1.3 is broken in multi-archive setup #42

Closed
jesusbagpuss opened this issue Oct 2, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@jesusbagpuss
Copy link
Contributor

commented Oct 2, 2017

Reference of field 'hoa_exclude' breaks archives where this plugin is not installed.

Breaks upload of documents / edit of eprints.

@jesusbagpuss

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Oct 2, 2017

There's been a few updates to this and other packages in the past that break multi-archive configurations.

Might be worth adding a unit test for it (not sure if that's possible though!).

@wfyson

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Oct 3, 2017

Thanks for alerting me to this @jesusbagpuss - I'll have a look into other multi-archive issues as soon as possible.

@jesusbagpuss

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Oct 3, 2017

This was the only multi-archive issue on here.
I should add the comment above to the main EPrints repo.

I did try making a new epm / epmi for this change, but the checksums of all xml files were also changed - which didn't seem right (not quite sure what was going on there).

@wfyson

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Oct 3, 2017

I've just updated the epm and epmi so hopefully everything should be lined up now.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.