New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

destructuring missing in ecmaFeatures documentation #1942

Closed
zaggino opened this Issue Mar 5, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@kentor

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@kentor

kentor Mar 9, 2015

Contributor

Destructuring defaults are coming right? Looks like it was added to espree recently? Currently using destructuring defaults throw an error:

throw new Error('Unknown node type ' + nodeType + '.')
Contributor

kentor commented Mar 9, 2015

Destructuring defaults are coming right? Looks like it was added to espree recently? Currently using destructuring defaults throw an error:

throw new Error('Unknown node type ' + nodeType + '.')
@nzakas

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nzakas

nzakas Mar 9, 2015

Member

It should work. Make sure your using the latest version 0.16.1. If you are, please for a new issue and include sample code, your config, and the console output.

Member

nzakas commented Mar 9, 2015

It should work. Make sure your using the latest version 0.16.1. If you are, please for a new issue and include sample code, your config, and the console output.

@eslint eslint locked and limited conversation to collaborators Mar 9, 2015

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.