Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Error "There is no "message" element for key customIcon" while installing. #19

Closed
rubiroid opened this Issue · 5 comments

2 participants

@rubiroid

Got that error while installing 0.9.5 from Google Webstore or from local folder. 0.9.4 installing well.
Chrome version 23.0.1271.91 m.

@evanshultz
Owner

Thank you for this report. I suspect there's a text string undefined in your language and it's not falling back to the English text. Are you not running Chrome in English? If so, what language are you using?

@evanshultz evanshultz was assigned
@evanshultz
Owner

I found some problems with the translation service which affects nearly all non-English translations. Sorry about this. I've submitted a support ticket and hopefully they can help resolve this issue shortly.

@rubiroid

I'm using Russian. I try to change chrome lang and then install. It's installed. Then I change lang back to Russian and the options looks like this http://take.ms/IIi

@evanshultz
Owner

This should be fixed in v0.9.6 which I just published. I was able to switch my language to Russian and install the extension. Please let me know if you still have problems.

@rubiroid

I'v just updated from Google Webstore. Now it's installs and work with no problems.

@rubiroid rubiroid closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.