Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Unable to resolve “../../App” from “node_modules/expo/AppEntry.js” #5069

Closed
VanLaerAshley opened this issue Jul 25, 2019 · 3 comments
Closed
Assignees

Comments

@VanLaerAshley
Copy link

@VanLaerAshley VanLaerAshley commented Jul 25, 2019

🐛 Bug Report

Environment

Expo CLI 3.0.4 environment info:
System:
OS: macOS 10.14.5
Shell: 3.2.57 - /bin/bash
Binaries:
Node: 10.16.0 - /usr/local/bin/node
Yarn: 1.16.0 - /usr/local/bin/yarn
npm: 6.10.1 - /usr/local/bin/npm
Watchman: 4.9.0 - /usr/local/bin/watchman
IDEs:
Android Studio: 3.4 AI-183.6156.11.34.5522156
Xcode: 10.3/10G8 - /usr/bin/xcodebuild
npmPackages:
expo: 33.0.0 => 33.0.0
react: 16.8.6 => 16.8.6
react-native: https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-33.0.0.tar.gz => 0.59.8
npmGlobalPackages:
expo-cli: 2.21.2

Steps to Reproduce

I am making a vue-native app with expo. when upgrading to expo version 33 I get the following error "Unable to resolve "../../App" from "node_modules/expo/AppEntry.js". The need to upgrade to version 33 is because I need the expo filesystem module.

I have already made a new project from scratch and the same error still occurs.

package.json

{
  "main": "node_modules/expo/AppEntry.js",
  "scripts": {
    "start": "expo start",
    "android": "expo start --android",
    "ios": "expo start --ios",
    "web": "expo start --web",
    "eject": "expo eject"
  },
  "dependencies": {
    "expo": "^33.0.0",
    "global": "^4.4.0",
    "react": "16.8.3",
    "react-dom": "^16.8.6",
    "react-native": "https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-33.0.0.tar.gz",
    "react-native-cli": "^2.0.1",
    "react-native-web": "^0.11.4",
    "vue-native-core": "0.0.8",
    "vue-native-helper": "0.0.11"
  },
  "devDependencies": {
    "@babel/core": "^7.0.0-0",
    "babel-preset-expo": "^5.1.1",
    "vue-native-scripts": "0.0.16"
  },
  "private": true
}
@VanLaerAshley VanLaerAshley added the bug label Jul 25, 2019
@mmustafau

This comment has been minimized.

Copy link

@mmustafau mmustafau commented Jul 25, 2019

i have same problem.

edit: problem solved with downgrading Expo SDK to 32.

@cruzach

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@cruzach cruzach commented Jul 26, 2019

Could you provide a repro for for this? I think it might be more specific to vue-native (and I see you've already found the relevant issue on vue-native's repo 👍 )

@cruzach cruzach added needs repro and removed bug labels Jul 26, 2019
@EvanBacon

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@EvanBacon EvanBacon commented Oct 9, 2019

This is a Metro bundler issue, seems solved with: GeekyAnts/vue-native-core#117 (comment)

@EvanBacon EvanBacon closed this Oct 9, 2019
@EvanBacon EvanBacon self-assigned this Oct 9, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.