Skip to content
Permalink
Browse files

fix a palette re-setting bug in the truecolor code

  • Loading branch information...
fabiangreffrath committed May 13, 2019
1 parent 9607e3e commit 533bc30a72817e8b04fc03d96586a42533bac297
Showing with 1 addition and 1 deletion.
  1. +1 −1 src/doom/st_stuff.c
@@ -2232,7 +2232,7 @@ void ST_Stop (void)
#ifndef CRISPY_TRUECOLOR
I_SetPalette (W_CacheLumpNum (lu_palette, PU_CACHE));
#else
I_SetPalette (lu_palette);
I_SetPalette (0);
#endif

st_stopped = true;

4 comments on commit 533bc30

@JNechaevsky

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

replied May 13, 2019

Yeah, it fixes an issue with silent crash of TNT/Plutonia speed runs!

Something seems to be wrong with TNT speedrun from our table. It may randomly desync in MAP03 while -timedemo, in both Crispy and PrBoom. Really odd. Anyways, as you have said, better idea will be to have a both "as long as possible" and "as quick as possible" runs, I'll update our table soon.

@fabiangreffrath

This comment has been minimized.

Copy link
Owner Author

replied May 13, 2019

For some Final Doom demos to work, you need to load TNT.WAD or PLUTONIA.WAD as PWADs with DOOM2.WAD as the IWAD.

@JNechaevsky

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

replied May 13, 2019

Yep, I remember that. None of these approaches are working for current TNT run, though.

crispy-doom.exe -timedemo 30tn8336.lmp -file tnt.wad
crispy-doom.exe -timedemo 30tn8336.lmp -iwad doom2.wad -file tnt.wad

@JNechaevsky

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

replied May 13, 2019

Now it's oblivious, I'm using wrong IWAD, there are two of TNT. 😑

Please sign in to comment.
You can’t perform that action at this time.