Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Icon is missing in audacity Flatpak with GNOME-X11 #34

Open
antistress opened this issue Jun 10, 2019 · 8 comments

Comments

3 participants
@antistress
Copy link

commented Jun 10, 2019

Hi,
Icon of the pointer over the track is missing in audacity flatpak.
Icon of the pointer while resizing over the track is OK.
I've attached 2 screenshots : the first is ok (with audacity deb) the second shows the bug (with audacity flatpak).
i'm using Debian Sid 64 bits with GNOME-X11
Thanks
1 OK with distribution deb package
2 Pointer icon missing with audacity flatpak

@go-ten

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jun 13, 2019

Hi,

The same with me (Debian 10 with xorg).

@antistress

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 20, 2019

Just to be clear : with that bug, Audacity is totally unusable for editing, it can only serve for transcoding.
Therefore this is a major bug to me.
Thanks

@go-ten

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jun 20, 2019

Have you tried with a standard theme (Adwaita) ?

@antistress

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 20, 2019

I have Debian default theme (and don't know how to change it)

@eszlari

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Jun 20, 2019

Works for me on Kubuntu 19.04 / KDE 5.15.4 / Xorg.

@go-ten

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 4, 2019

Hello,
For more information, I tried on a Wayland session: no problem.

@antistress

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 6, 2019

Hello,
For more information, I tried on a Wayland session: no problem.

Interesting : there's indeed no problem on a Wayland session.
Problem only occurs on a X11 session
Thanks for pointing this

@antistress antistress changed the title Icon is missing in audacity Flatpak Icon is missing in audacity Flatpak with GNOME-X11 Jul 6, 2019

@go-ten

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 6, 2019

J'ai vu ton blog, je n'avais pas vu que tu parlais français :-)
Je suis également en train de passer sur du full flatpak. J'ai le même type de problème sur libre Office, quand je veux faire un copier coller de mise en forme (reproduire la mise en forme).

Pour info, ces problèmes n'appaissent pas avec des paquets Snap.

A+

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.