setting format.x or format.y to "false" is not working #390

Closed
dnschnur opened this Issue Sep 28, 2012 · 2 comments

1 participant

@dnschnur
Flot member

Original author: rubens...@gmail.com (February 23, 2010 03:38:10)

This causes the scale to range from 0 to 1 only.

I believe the problem is in jquery.flot.js.

Line 495: f = format[m];

needs to be

f = s.datapoints.format[m];

Original issue: http://code.google.com/p/flot/issues/detail?id=311

@dnschnur
Flot member

From olau%iol...@gtempaccount.com on March 22, 2010 11:44:42
Hi,

It's not completely generalized yet so it might be that it doesn't do what you think
it will. I don't think your suggested change will work though? Did you test it? As
far as I can see, "format" comes from "s.datapoints.format".

What do you want it to do?

@dnschnur
Flot member

From rubens...@gmail.com on March 22, 2010 23:50:08
Ok I think it's best if I attach an example. I have 3 series (for example) on the same
y axis, but do not want one of them to be included in the calculation of the y axis
range, so I wrote a plugin to do that. It's possible that you are correct and I am
trying to misuse the that data structure, please let me know.

With the attached file, if you use it without my proposed change, it will scale to
shown only the sine waveform, but if you apply the change, it will work at least as I
expected ;-)

@dnschnur dnschnur was assigned Jun 27, 2013
@dnschnur dnschnur closed this Jun 27, 2013
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment