Skip to content
This repository

Tick mark color doesn't properly default to axis.color. #984

Closed
dnschnur opened this Issue · 0 comments

1 participant

David Schnur
David Schnur
Owner

The color option on an individual axis doesn't properly act as a default for the tickColor option when it is provided by xaxes/yaxes instead of xaxis/yaxis.

David Schnur dnschnur referenced this issue from a commit
David Schnur dnschnur Fix incorrect default for xaxes/yaxes tickColor.
The way in which xaxes/yaxes inherit options from xaxis/yaxis resulted
in a minor bug, where tickColor defaulted to the xaxis/yaxis color
instead of the color for its axis.  Fixed by applying the default before
extending the per-axis options, resolving #984.

There's still some questionable behavior here; this section should be
revisited for 0.9, especially with an eye towards removing some of the
code that only exists for backwards-compatibility.
55e671b
David Schnur dnschnur closed this
David Schnur dnschnur referenced this issue from a commit in dnschnur/flot
David Schnur dnschnur Fix incorrect default for xaxes/yaxes tickColor.
The way in which xaxes/yaxes inherit options from xaxis/yaxis resulted
in a minor bug, where tickColor defaulted to the xaxis/yaxis color
instead of the color for its axis.  Fixed by applying the default before
extending the per-axis options, resolving #984.

There's still some questionable behavior here; this section should be
revisited for 0.9, especially with an eye towards removing some of the
code that only exists for backwards-compatibility.
7a70f4e
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.