Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

52 lines (43 sloc) 2.623 kb
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Project ToolsVersion="4.0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/developer/msbuild/2003">
<PropertyGroup>
<SolutionDir Condition="$(SolutionDir) == '' Or $(SolutionDir) == '*Undefined*'">$(MSBuildProjectDirectory)\..\</SolutionDir>
<NuGetToolsPath>$([System.IO.Path]::Combine($(SolutionDir), ".nuget"))</NuGetToolsPath>
<NuGetExePath>$(NuGetToolsPath)\nuget.exe</NuGetExePath>
<PackagesConfig>$([System.IO.Path]::Combine($(ProjectDir), "packages.config"))</PackagesConfig>
<PackagesDir>$([System.IO.Path]::Combine($(SolutionDir), "packages"))</PackagesDir>
<PackageOutputDir Condition="$(PackageOutputDir) == ''">$(TargetDir.Trim('\\'))</PackageOutputDir>
<!-- Package sources used to restore packages. By default will used the registered sources under %APPDATA%\NuGet\NuGet.Config -->
<PackageSources>""</PackageSources>
<!-- Enable the restore command to run before builds -->
<RestorePackages Condition="$(RestorePackages) == ''">false</RestorePackages>
<!-- Property that enables building a package from a project -->
<BuildPackage Condition="$(BuildPackage) == ''">false</BuildPackage>
<!-- Commands -->
<RestoreCommand>"$(NuGetExePath)" install "$(PackagesConfig)" -source $(PackageSources) -o "$(PackagesDir)"</RestoreCommand>
<BuildCommand>"$(NuGetExePath)" pack "$(ProjectPath)" -p Configuration=$(Configuration) -o "$(PackageOutputDir)" -symbols</BuildCommand>
<!-- Make the build depend on restore packages -->
<BuildDependsOn Condition="$(RestorePackages) == 'true'">
RestorePackages;
$(BuildDependsOn);
</BuildDependsOn>
<!-- Make the build depend on restore packages -->
<BuildDependsOn Condition="$(BuildPackage) == 'true'">
$(BuildDependsOn);
BuildPackage;
</BuildDependsOn>
</PropertyGroup>
<Target Name="CheckPrerequisites">
<!-- Raise an error if we're unable to locate nuget.exe -->
<Error Condition="!Exists('$(NuGetExePath)')" Text="Unable to locate '$(NuGetExePath)'" />
</Target>
<Target Name="RestorePackages" DependsOnTargets="CheckPrerequisites">
<Exec Command="$(RestoreCommand)"
LogStandardErrorAsError="true"
Condition="Exists('$(PackagesConfig)')" />
</Target>
<Target Name="BuildPackage" DependsOnTargets="CheckPrerequisites">
<Exec Command="$(BuildCommand)"
LogStandardErrorAsError="true" />
</Target>
</Project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.