Skip to content
Find file
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
72 lines (72 sloc) 3.53 KB
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=152368
-->
<configuration>
<configSections>
<!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
<section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=4.4.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</configSections>
<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="1.0.0.0" />
<add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
</appSettings>
<connectionStrings>
<add name="context" connectionString="Data Source=|DataDirectory|data.sdf" providerName="System.Data.SqlServerCe.4.0" />
</connectionStrings>
<system.web>
<compilation debug="true" targetFramework="4.0">
<assemblies>
<add assembly="System.Web.Abstractions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Helpers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Mvc, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
</assemblies>
</compilation>
<authentication mode="Forms">
<forms loginUrl="~/Account/LogOn" timeout="2880" />
</authentication>
<pages>
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Helpers" />
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="System.Web.WebPages" />
</namespaces>
</pages>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
</system.webServer>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="NHibernate" publicKeyToken="aa95f207798dfdb4" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.3.1.4000" newVersion="3.3.1.4000" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
<entityFramework>
<defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.SqlCeConnectionFactory, EntityFramework">
<parameters>
<parameter value="System.Data.SqlServerCe.4.0" />
</parameters>
</defaultConnectionFactory>
</entityFramework>
<system.data>
<DbProviderFactories>
<remove invariant="System.Data.SqlServerCe.4.0" />
<add name="Microsoft SQL Server Compact Data Provider 4.0" invariant="System.Data.SqlServerCe.4.0" description=".NET Framework Data Provider for Microsoft SQL Server Compact" type="System.Data.SqlServerCe.SqlCeProviderFactory, System.Data.SqlServerCe, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" />
</DbProviderFactories>
</system.data>
</configuration>
Something went wrong with that request. Please try again.