Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Artifacts are not copied with "run test" command #1739

Open
eysi09 opened this issue Mar 26, 2020 · 4 comments
Open

Artifacts are not copied with "run test" command #1739

eysi09 opened this issue Mar 26, 2020 · 4 comments
Labels
bug priority:medium

Comments

@eysi09
Copy link
Collaborator

@eysi09 eysi09 commented Mar 26, 2020

Bug

Current Behavior

Garden doesn't copy artifacts when in interactive mode. This is the default for the run test command.

Expected behavior

It should copy the regardless of whether or not it is in interactive mode.

Reproducible example

Run garden run test <module-name> <test-name> in a project that stores artifacts and notes that they're not copied to the .garden dir.

Workaround

Use garden test or garden run test <module-name> <test-name> --interactive false.

@eysi09 eysi09 added bug priority:medium labels Mar 26, 2020
@lucas-sonnabend
Copy link
Contributor

@lucas-sonnabend lucas-sonnabend commented Apr 6, 2020

duplicate of this issue: #1475

@stale
Copy link

@stale stale bot commented Jun 5, 2020

This issue has been automatically marked as stale because it hasn't had any activity in 60 days. It will be closed in 14 days if no further activity occurs (e.g. changing labels, comments, commits, etc.). Please feel free to tag a maintainer and ask them to remove the label if you think it doesn't apply. Thank you for submitting this issue and helping make Garden a better product!

@stale stale bot added the stale label Jun 5, 2020
@eysi09 eysi09 removed the stale label Jun 8, 2020
@stale
Copy link

@stale stale bot commented Aug 7, 2020

This issue has been automatically marked as stale because it hasn't had any activity in 60 days. It will be closed in 14 days if no further activity occurs (e.g. changing labels, comments, commits, etc.). Please feel free to tag a maintainer and ask them to remove the label if you think it doesn't apply. Thank you for submitting this issue and helping make Garden a better product!

@stale stale bot added the stale label Aug 7, 2020
@eysi09 eysi09 removed the stale label Aug 8, 2020
@stale
Copy link

@stale stale bot commented Oct 7, 2020

This issue has been automatically marked as stale because it hasn't had any activity in 60 days. It will be closed in 14 days if no further activity occurs (e.g. changing labels, comments, commits, etc.). Please feel free to tag a maintainer and ask them to remove the label if you think it doesn't apply. Thank you for submitting this issue and helping make Garden a better product!

@stale stale bot added the stale label Oct 7, 2020
@edvald edvald removed the stale label Oct 8, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
bug priority:medium
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants