Skip to content

docs/example doesn't build right #2

Closed
cjw296 opened this Issue Feb 12, 2013 · 4 comments

2 participants

@cjw296
cjw296 commented Feb 12, 2013

I build the docs like so:

git clone https://github.com/gawel/impress
cd impress
python ~/virtualenvs/virtualenv.py .
bin/pip install -e .
bin/impress -i docs/index.rst -o html

This produces lots of html, and it looks like a presentation when I open it in chrome, but not like an Impress presentation and when I view source in Chrome it doesn't appear to be linking in impress.js.

What am I doing wrong?

@gawel
Owner
gawel commented Feb 12, 2013

I use buildout to checkout the impress repository

Everything should be fine if you run:

git clone git://github.com/bartaz/impress.js.git impress/static/impress
@cjw296
cjw296 commented Feb 12, 2013

Okay, I did this to get things working:

buzzkill:impress chris$ git clone git://github.com/bartaz/impress.js.git impress/static/impress
Cloning into impress/static/impress...
remote: Counting objects: 901, done.
remote: Compressing objects: 100% (407/407), done.
remote: Total 901 (delta 393), reused 880 (delta 383)
Receiving objects: 100% (901/901), 170.80 KiB, done.
Resolving deltas: 100% (393/393), done.
buzzkill:impress chris$ bin/impress -i docs/index.rst -o html

Perhaps you could check in your buildout.cfg?

@gawel
Owner
gawel commented Feb 12, 2013

The buildout work. With buildout 1.x.. :) I'll check

@cjw296
cjw296 commented Feb 14, 2013

You need to add the new bootstrap.py from http://downloads.buildout.org/1/bootstrap.py.

That solves the issue.

@gawel gawel added a commit that closed this issue Feb 14, 2013
@gawel new bootstrap. fixed #2 75208d0
@gawel gawel closed this in 75208d0 Feb 14, 2013
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.