ERROR adapter not found #132

Closed
rhasson opened this Issue May 2, 2012 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants

rhasson commented May 2, 2012

I'm running on Mac OSX with Node 0.6.16

UPDATE Just noticed that I'm running geddy 0.4.1 on my Mac which is failing with the error below. I have it also running on 0.3.21 on my PC and it's working fine there, so I downgraded my Mac and it's working fine now. Guess this is a bug in 0.4.1

I have a basic geddy app which seems to work ok, just recently when I start it I get this error:

[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] INFO Creating 1 worker process.
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] ERROR adapter not found
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] ERROR adapter not found
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] ERROR adapter not found
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] INFO Server worker running in development on port 4000 with a PID of: 2668
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] DEBUG LOGGING STARTED ============================================
[Wed, 02 May 2012 18:35:21 GMT] DEBUG ==============

It seems to start the server ok and I can access pages and such but the functionality is screwy. I can't access the session object for example.

Any idea how to track this error down?

here is my init.js file showing that the model adapters are being loaded. I tested this manually via Node REPL and it loads fine.

geddy.model.adapter = {};
geddy.model.adapter.Users = require(cwd + '/lib/model_adapters/users').Users;
geddy.model.adapter.Login = require(cwd + '/lib/model_adapters/login').Login;
geddy.model.adapter.Posts = require(cwd + '/lib/model_adapters/posts').Posts;

Thanks
Roy

same here, revert back to an older version as suggested by rhasson seems to get the job done.

Contributor

Techwraith commented May 3, 2012

Sorry guys, this should just be a warning. Your code should work just fine if you ignore it. Are you seeing other errors with it?

Thanks for the info but i'll stick with 0.3.21 at the moment since i'm still learning about geddy. no problem so far !

Contributor

Techwraith commented May 8, 2012

@rhasson Can you open a separate ticket for the session issue? I'd like to get to the bottom of that one, but this one is fixed.

@Techwraith Techwraith closed this May 8, 2012

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment