New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Missing SMTP settings responds with ERR_EMPTY_RESPONSE and no logs #516

Closed
iBotPeaches opened this Issue Sep 3, 2018 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@iBotPeaches
Copy link

iBotPeaches commented Sep 3, 2018

Hi,

I followed the following directions

I re-ran it a few times, to get a less verbose output

db_1   | LOG:  database system was shut down at 2018-09-03 12:35:06 UTC
db_1   | LOG:  MultiXact member wraparound protections are now enabled
db_1   | LOG:  autovacuum launcher started
db_1   | LOG:  database system is ready to accept connections
app_1  | INFO [2018-09-03T12:35:39Z] [MIGRATE] [wNaV68HW8Wr9cmYm0CUEbw8GPgb9aZVq] Running migrations...
app_1  | INFO [2018-09-03T12:35:40Z] [WEB] [TD0LFaS63n2Elb1PPc0GqkISsQfLJTcQ] Application is starting
app_1  | INFO [2018-09-03T12:35:40Z] [WEB] [TD0LFaS63n2Elb1PPc0GqkISsQfLJTcQ] GO_ENV: development
app_1  | INFO [2018-09-03T12:35:40Z] [WEB] [TD0LFaS63n2Elb1PPc0GqkISsQfLJTcQ] http server started on :3000
app_1  | INFO [2018-09-03T12:35:43Z] [WEB] [Zsivq5WgCRNn1SokzU5pQXJ75LG2cs5L] GET http://localhost:9999/ started for 172.18.0.1

76919829-e862-4868-b89e-e28c1af3c846

This is using fider/master docker image. The fider/stable docker image has same issue.

@goenning

This comment has been minimized.

Copy link
Member

goenning commented Sep 3, 2018

Hi @iBotPeaches

Did you uncomment EMAIL_MAILGUN_* or EMAIL_SMTP_* ? If should log an error if you didn't, but it seems like it's not.

@iBotPeaches

This comment has been minimized.

Copy link

iBotPeaches commented Sep 3, 2018

Thanks @goenning , that was it. Added my mailgun creds and all is working. Sorry bout that.

@goenning

This comment has been minimized.

Copy link
Member

goenning commented Sep 3, 2018

@iBotPeaches don't worry, you actually found a bug, so thank you! 😁

@goenning goenning added this to the v0.16 milestone Sep 3, 2018

@goenning goenning added the type: bug label Sep 3, 2018

@goenning goenning changed the title Spinning up new install failing - ERR_EMPTY_RESPONSE Missing SMTP settings responds with ERR_EMPTY_RESPONSE and no logs Sep 3, 2018

@goenning goenning closed this in #517 Sep 4, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment