Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Links with anchors are not handled correctly on multi language sites #2280

Closed
fblome opened this issue Nov 5, 2019 · 2 comments
Closed

Links with anchors are not handled correctly on multi language sites #2280

fblome opened this issue Nov 5, 2019 · 2 comments

Comments

@fblome
Copy link

@fblome fblome commented Nov 5, 2019

Describe the bug
If a link on a content page does contain an anchor, Kirby does not generate language correct links.

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  • A link like (link: /path/to/a/page text: something) works fine.
  • A link like (link: /path/to/a/page#target text: something with an anchor) does not works fine. In this case a language redirection does not happen but is expected.

Affected Kirby version

  • Found in Kirby 3.2.5
@distantnative

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@distantnative distantnative commented Dec 15, 2019

Can reproduce this.

@distantnative distantnative added this to the 3.3.3 milestone Dec 15, 2019
@distantnative distantnative self-assigned this Dec 15, 2019
distantnative added a commit that referenced this issue Dec 15, 2019
distantnative added a commit that referenced this issue Dec 15, 2019
distantnative added a commit that referenced this issue Dec 15, 2019
bastianallgeier added a commit that referenced this issue Jan 7, 2020
@bastianallgeier

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@bastianallgeier bastianallgeier commented Jan 7, 2020

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
3 participants
You can’t perform that action at this time.