Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

USE_FILENAME_AS_TITLE (galleries) isn't working in 6.3.0 #1073

Closed
rogerbinns opened this Issue · 2 comments

3 participants

@rogerbinns

(It used to in older versions.) Sample gallery: http://www.rogerbinns.com/galleries/2014%20Monarchs/

When you mouse over the images you can see the first image has a title of "01 the big picture" and that no title is shown in the lightbox when you click on the image. These are the actual filenames:

$ ls
01_The big picture.JPG  07.JPG                   13.JPG
02_In the trees.JPG     08.JPG                   14_Clouds and contrail.JPG
03.JPG                  09.JPG                   15_Contrails.JPG
04.JPG                  10.JPG                   16_More clouds.JPG
05.JPG                  11_People.JPG            17_Man made perch.JPG
06.JPG                  12_West Cliff Drive.JPG

The text has also been lowercased for no good reason. The extension is upper case because my camera does that.

@Kwpolska Kwpolska added the bug label
@Kwpolska Kwpolska added this to the v6.4.0 milestone
@Kwpolska
Owner

(It used to in older versions.)

What older versions?

@rogerbinns

Older versions of Nikola. I apologise for not tracking them precisely. You can see that I have submitted several tickets in this area in the past, and that they were fixed.

@ralsina ralsina modified the milestone: v6.5.0, v6.4.0
@ralsina ralsina modified the milestone: v7.0.0, v6.5.0
@ralsina ralsina referenced this issue
Merged

Gallery update #1155

@ralsina ralsina closed this issue from a commit
@ralsina ralsina fix #1073 752f90c
@ralsina ralsina closed this in 752f90c
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.