Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Yearly archivs not rebuilt when their posts change #1931

Closed
da2x opened this issue Aug 5, 2015 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@da2x
Copy link
Contributor

commented Aug 5, 2015

No description provided.

@ralsina ralsina added the bug label Aug 6, 2015

@ralsina ralsina added this to the 7.6.3 milestone Aug 6, 2015

@ralsina ralsina self-assigned this Aug 6, 2015

@ralsina

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 6, 2015

@Aeyoun

What I see is that if ARCHIVES_ARE_INDEXES is True, then you change a post content, then the archives are not rebuilt. Is it that one you saw?

@da2x

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 6, 2015

@ralsina, my archives are lists. If I change the slug of one of these, it’s not updated.

Specifically, I moved from one post from one POSTS folder to another but kept the post otherwise unchanged. Everything else rebuilt fine.

@ralsina

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 6, 2015

Ok, so two related-ish bugs. I'll take a look.

@ralsina

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 6, 2015

So, _prepare_task in the archive plugin is missing a whole lot of dependencies.

@ralsina ralsina added the PR exists label Aug 6, 2015

@ralsina ralsina closed this in 3d152c8 Aug 6, 2015

ralsina added a commit that referenced this issue Aug 6, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.