Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Repository gets hidden after remote branch deletion #729

Closed
gitblit opened this issue Aug 12, 2015 · 4 comments
Closed

Repository gets hidden after remote branch deletion #729

gitblit opened this issue Aug 12, 2015 · 4 comments

Comments

@gitblit
Copy link
Owner

@gitblit gitblit commented Aug 12, 2015

Originally reported on Google Code with ID 433

What steps will reproduce the problem?
1. View the repositories page and see that all repositories are visible (i.e. gitblit-url.tld/repositories/
2. Delete a branch on the server from the git client
3. View the repositories page again and see that the repository is missing from the
page.
4. Visit the repository page for that specific repository by manually typing the url
(i.e. gitblit-url.tld/summary/my%2Frepository.git). Everything looks fine.
5. Revisit the repositories page and voila, the repository is back.

What is the expected output? What do you see instead?
I should see my repositories on the repository page every time I visit it.

What version of the product are you using? On what operating system?
Gitblit Go 1.5.1 running on Windows Server 2012

Please provide any additional information below.
The stdout log provides me with the following output:

2014-05-22 12:23:09 [INFO ] 35 repository models loaded for MyUser in 94 msecs
2014-05-22 12:24:46 [INFO ] ARF: my/repository.git/info/refs?service=git-receive-pack
(100) authenticated
2014-05-22 12:24:47 [INFO ] ARF: my/repository.git/git-receive-pack (100) authenticated
2014-05-22 12:24:47 [INFO ] MyUser DELETED refs/heads/fix/testing-branch in my/repository.git
(dd6c9da699a580e9b895feba04f95f5c30e07bf7)
2014-05-22 12:24:52 [INFO ] 34 repository models loaded for MyUser in 78 msecs
2014-05-22 12:25:40 [INFO ] 35 repository models loaded for MyUser in 78 msecs

Reported by mail@mansandersson.se on 2014-05-22 10:35:01

@gitblit
Copy link
Owner Author

@gitblit gitblit commented Aug 12, 2015

Reported by James.Moger on 2014-05-22 21:20:54

  • Status changed: Accepted
  • Labels added: Milestone-1.6.0

@gitblit
Copy link
Owner Author

@gitblit gitblit commented Aug 12, 2015

Hotfix pushed to master & develop.

Reported by James.Moger on 2014-05-22 23:29:58

  • Status changed: Queued

@gitblit
Copy link
Owner Author

@gitblit gitblit commented Aug 12, 2015

Issue 735 has been merged into this issue.

Reported by James.Moger on 2014-05-29 17:42:29

@gitblit
Copy link
Owner Author

@gitblit gitblit commented Aug 12, 2015

1.6.0 released.

Reported by James.Moger on 2014-06-17 00:24:34

  • Status changed: Done

@gitblit gitblit closed this as completed Aug 12, 2015
@flaix flaix added this to the 1.6.0 milestone Dec 13, 2016
@flaix flaix added this to the 1.6.0 milestone Dec 13, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants