Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Hub create Error #500

Closed
songyuwen opened this Issue · 7 comments

4 participants

@songyuwen
$ hub version
git version 1.8.3.4 (Apple Git-47)
hub version 1.11.2

when i tried to create a github repo by hub, got this error.

$ mkdir awesome-app && cd awesome-app
$ touch README.md
$ git init
$ git add .
$ git commit -m "initial commit"
$ hub create -d "a simple awesome app"
github.com username: 1272729223
github.com password for 1272729223 (never sored):  *********
Error creating repository: Unprocessable Entity (HTTP 422)

I googled it, but found nothing helped.

@hkdobrev

I've got the same error message in #431, but only when creating a repo under an organization. I am not sure if these are related.

@mislav
Owner

Not sure what's going on here. I'm in the process of adding debugging capabilities to hub so we can figure this out together.

@mislav
Owner

Please update to v1.12.0 to see if your problem persists. If it's the same, in that release you can set the HUB_VERBOSE=1 hub create environment variable to turn on detailed debug output about HTTP traffic which should help us figure out what's going on. After you've done that, feel free to open a separate issue with your info.

@matthew-brett

Had same problem, fixed by update to 1.12.

@mislav
Owner

@1272729 Did you try the latest release?

@songyuwen

hi @mislav, sorry for the late reply. i tried another hub simillar tool gh and it workes fine for me. I'll try the updated hub later,and will feedback here. thanks for your quick response!

@songyuwen

@mislav , version 1.12.0 is working well. thanks!

@mislav mislav closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.