Skip to content
This repository
Fetching contributors…

Octocat-spinner-32-eaf2f5

Cannot retrieve contributors at this time

file 49 lines (35 sloc) 1.895 kb

Începător eşti în timpul parcurgerii celui de-al doilea capitol (cu excepţia primelor trei exerciţii, care fac parte din novice).

Dacă nu foloseşti linux, atunci roagă un alt cursant să-ţi trimită cursul .pdf complet, în loc de preview-ul pe care l-ai descărcat direct de pe github.

După aceea, citeşte cu atenţie teoria. Întreabă acolo unde nu înţelegi ceva. Rezolvă exerciţiile pe rând, ca şi până acum, trecând la următorul exerciţiu după ce un tutore ţi-a spus că soluţia ta e perfectă.

Dacă nu e nimeni disponibil care să-ţi trimită cartea, încearcă să generezi singur PDF-ul. Va trebui să înveţi să foloseşti git şi să accesezi clonezi repo-ul cu sursa cărţii

git://github.com/OriginalCopy/yap-phpro-book.git

Cu git oricum vei fi forţat de împrejurări să lucrezi în stadiul următor mediu, deci timpul nu ţi l-ai pierde degeaba.

Adiţional vei avea nevoie de LaTeX şi GNU Make.

În shell, scrie

make

şi ar trebui să ai fişierul PDF cel mai actual.

Mediul în care poţi instala cel mai uşor aceste scule este GNU/Linux. Oricum majoritatea serverelor web de producţie, adevărate, folosesc o formă sau alta de *NIX, deci nu vei învăţa degeaba să lucrezi cu el.

Dacă deţii toate aceste cunoştinţe, îţi va lua cel mult 5 minute pentru a avea PDF-ul.

Deşi teoretic ar trebui să funcţioneze şi sub MS Windows, din experienţele noastre acest sistem nu oferă o platformă prietenoasă pentru programatori. De aceea te încurajăm să treci pe Linux.

Nu recomandăm o distribuţie anume, dar în comunitatea noastră s-a cristalizat un fangroup ArchLinux, deci cu această distribuţie te putem ajuta şi noi.

Dacă alegi o altă distribuţie, simte-te liber să apelezi la channel-ul său de suport, de exemplu #debian sau #ubuntu, pe freenode.

Something went wrong with that request. Please try again.