New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Navigating via &loc= does not work if generate-names not run #1016

Closed
cmdcolin opened this Issue Mar 1, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@cmdcolin
Contributor

cmdcolin commented Mar 1, 2018

In 1.12.3 this functionality was working but does not appear to work in 1.12.4 and 1.12.5

To test, run prepare-refseqs on volvox.fa or any fasta, then navigate to a region for example (which updates loc in url bar) and then refresh page, and the location will not be remembered and it goes to somewhere different.

@rbuels rbuels added the bug label Mar 1, 2018

@rbuels rbuels added this to the 1.13.0 milestone Mar 1, 2018

@cmdcolin

This comment has been minimized.

Contributor

cmdcolin commented Mar 6, 2018

Seems like might come back to one of these two commits

b41ac86

27ec453

@rbuels rbuels modified the milestones: 1.13.0, 1.13.1 Mar 14, 2018

@cmdcolin

This comment has been minimized.

Contributor

cmdcolin commented Mar 23, 2018

Should the commits that caused bug be re-reverted or is there reason for them?

@rbuels rbuels closed this in 7929d98 Mar 24, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment