New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

en.wikipedia not working #244

Open
Quasimofo170 opened this Issue Sep 15, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@Quasimofo170

Quasimofo170 commented Sep 15, 2018

I used the download central to download the premade English Wikipedia - Images (2018-07) [107.35 GB]. After the download I closed and reopened XOWA and en.wikipedia showed up under the wikis. However when I clicked on it it said "could not find page in wiki: en.wikipedia.org/". I thought maybe I only downloaded the images and not the text or something so then I downloaded English Wikipedia - Wikitext (2018-07) [22.96 GB] and did the same thing. It downloaded to the same folder as the first download however I got the same error.

Someone please help.

@Ope30

This comment has been minimized.

Ope30 commented Sep 15, 2018

You actually only need to download
English Wikipedia - Images (2018-07) [107.35 GB]
and
English Wikipedia - Articles (2018-07) [62.74 GB]

That's atleast what I did, and everything is fine. So I guess you're missing "English Wikipedia - Articles (2018-07) [62.74 GB]"?

@gnosygnu

This comment has been minimized.

Owner

gnosygnu commented Sep 17, 2018

Thanks @Ope30 !

I think @Ope30 is correct. You can also try downloading the files manually as described here: #240

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment