Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Docker first run connection reset #1596

Open
Arsur opened this Issue Feb 19, 2019 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@Arsur
Copy link

Arsur commented Feb 19, 2019

Description

I just tried to run the instructions for buffalo within docker and its simply not working.
This is my first contact to buffalo so i realy dont know whats not working.

Steps to Reproduce the Problem

I just used this blogpost https://blog.gobuffalo.io/buffalo-docker-images-ff3938dcaa53 which is also linked to the guide at the doc pages.

Expected Behavior

see “Welcome to Buffalo” page at http://localhost:3000

Actual Behavior

i run trough the guide up to the last point

buffalo: 2019/02/19 09:40:55 === Building Completed (PID: 350) (Time: 3.283425587s) ===
buffalo: 2019/02/19 09:40:55 === Running: tmp/coke-build (PID: 432) ===
INFO[2019-02-19T09:40:55Z] Starting application at 127.0.0.1:3000
INFO[2019-02-19T09:40:55Z] Starting Simple Background Worker
Hash: 1188b3f3012b0a0aba11
Version: webpack 4.5.0
Time: 2559ms
Built at: 2019-2-19 09:40:56
                               Asset       Size       Chunks             Chunk Names
674f50d287a8c48dc19ba404d20fe713.eot    162 KiB               [emitted]  
application.932140690571d4d44bcd.css   1.16 MiB  application  [emitted]  application
 application.1188b3f3012b0a0aba11.js    846 KiB  application  [emitted]  application
                  images/favicon.ico   1.12 KiB               [emitted]  
                     images/logo.svg   64.4 KiB               [emitted]  
                       manifest.json  270 bytes               [emitted]  
Entrypoint application = application.932140690571d4d44bcd.css application.1188b3f3012b0a0aba11.js
[./assets/css/application.scss] 39 bytes {application} [built]
[./assets/js/application.js] 126 bytes {application} [built]
[./node_modules/webpack/buildin/global.js] (webpack)/buildin/global.js 509 bytes {application} [built]
   [0] multi ./node_modules/jquery-ujs/src/rails.js ./assets/css/application.scss ./assets/js/application.js 52 bytes {application} [built]
    + 11 hidden modules
Child mini-css-extract-plugin node_modules/css-loader/index.js??ref--4-1!node_modules/sass-loader/lib/loader.js??ref--4-2!assets/css/application.scss:
    Entrypoint mini-css-extract-plugin = *
    [./node_modules/css-loader/index.js??ref--4-1!./node_modules/sass-loader/lib/loader.js??ref--4-2!./assets/css/application.scss] ./node_modules/css-loader??ref--4-1!./node_modules/sass-loader/lib/loader.js??ref--4-2!./assets/css/application.scss 364 KiB {mini-css-extract-plugin} [built]
        + 9 hidden modules

My Browser just tells me the connection was reset. If i check the port with netstat in my ubuntu its open.

Info

### Buffalo Version
v0.13.13

### App Information
Pwd=/go/src/coke
Root=/go/src/coke
GoPath=/go
Name=coke
Bin=bin/coke
PackagePkg=coke
ActionsPkg=coke/actions
ModelsPkg=coke/models
GriftsPkg=coke/grifts
VCS=git
WithPop=true
WithSQLite=true
WithDep=false
WithWebpack=true
WithYarn=true
WithDocker=true
WithGrifts=true
WithModules=false

### Go Version
go version go1.11.5 linux/amd64

### Go Env
GOARCH="amd64"
GOBIN=""
GOCACHE="/root/.cache/go-build"
GOEXE=""
GOFLAGS=""
GOHOSTARCH="amd64"
GOHOSTOS="linux"
GOOS="linux"
GOPATH="/go"
GOPROXY=""
GORACE=""
GOROOT="/usr/local/go"
GOTMPDIR=""
GOTOOLDIR="/usr/local/go/pkg/tool/linux_amd64"
GCCGO="gccgo"
CC="gcc"
CXX="g++"
CGO_ENABLED="1"
GOMOD=""
CGO_CFLAGS="-g -O2"
CGO_CPPFLAGS=""
CGO_CXXFLAGS="-g -O2"
CGO_FFLAGS="-g -O2"
CGO_LDFLAGS="-g -O2"
PKG_CONFIG="pkg-config"
GOGCCFLAGS="-fPIC -m64 -pthread -fmessage-length=0 -fdebug-prefix-map=/tmp/go-build039998252=/tmp/go-build -gno-record-gcc-switches"

### Node Version
v8.15.0

### NPM Version
6.4.1

### Yarn Version
1.13.0

### PostgreSQL Version
PostgreSQL Not Found

### MySQL Version
mysql  Ver 15.1 Distrib 10.1.37-MariaDB, for debian-linux-gnu (x86_64) using readline 5.2

### SQLite Version
3.16.2 2017-01-06 16:32:41 a65a62893ca8319e89e48b8a38cf8a59c69a8209

### Dep Version
could not find a Gopkg.toml file

### Dep Status
could not find a Gopkg.toml file

### go.mod
module coke

@Arsur Arsur changed the title Docker Docker first run connection reset Feb 19, 2019

@KrasimirDzhagarov

This comment has been minimized.

Copy link

KrasimirDzhagarov commented Mar 13, 2019

I had the same problem.
Just set in the .env file this:
ADDR=0.0.0.0
PORT=3000
HOST=http://0.0.0.0:$PORT

@joshrendek

This comment has been minimized.

Copy link

joshrendek commented Mar 14, 2019

@Arsur can you share the output of curl -v http://localhost:3000/ is?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.