Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

gollvm: error: invalid go:embed: build system did not supply embed configuration #45880

Open
JX-Zhang98 opened this issue Apr 30, 2021 · 1 comment
Assignees

Comments

@JX-Zhang98
Copy link

@JX-Zhang98 JX-Zhang98 commented Apr 30, 2021

What version of Go are you using (go version)?

$ go version
go version go1.16.3 gollvm LLVM 13.0.0git linux/amd64

Does this issue reproduce with the latest release?

What operating system and processor architecture are you using (go env)?

go env Output
$ go env
GO111MODULE=""
GOARCH="amd64"
GOBIN="/home/lyf//workspace/gowork/bin"
GOCACHE="/home/lyf/.cache/go-build"
GOENV="/home/lyf/.config/go/env"
GOEXE=""
GOFLAGS=""
GOHOSTARCH="amd64"
GOHOSTOS="linux"
GOINSECURE=""
GOMODCACHE="/home/lyf/workspace/gowork/pkg/mod"
GONOPROXY=""
GONOSUMDB=""
GOOS="linux"
GOPATH="/home/lyf//workspace/gowork"
GOPRIVATE=""
GOPROXY="https://goproxy.cn,direct"
GOROOT="/home/lyf/.local/go"
GOSUMDB="sum.golang.org"
GOTMPDIR=""
GOTOOLDIR="/home/lyf/.local/gollvm/tools"
GOVCS=""
GOVERSION="go1.16.3 gollvm LLVM 13.0.0git"
GCCGO="/home/lyf/.local/gollvm/bin/llvm-goc"
AR="ar"
CC="/home/lyf/.local/llvmtools/bin/clang"
CXX="/home/lyf/.local/llvmtools/bin/clang++"
CGO_ENABLED="1"
GOMOD="/home/lyf/workspace/gowork/src/hwprojects/beego/go.mod"
CGO_CFLAGS="-g -O2"
CGO_CPPFLAGS=""
CGO_CXXFLAGS="-g -O2"
CGO_FFLAGS="-g -O2"
CGO_LDFLAGS="-g -O2"
PKG_CONFIG="pkg-config"
GOGCCFLAGS="-fPIC -m64 -pthread -fno-caret-diagnostics -Qunused-arguments -fmessage-length=0 -fdebug-prefix-map=/tmp/go-build3381461740=/tmp/go-build -gno-record-gcc-switches -funwind-tables"

What did you do?

compile govatar with gollvm

git clone https://github.com/o1egl/govatar.git
cd govatar
go build .

What did you expect to see?

Build successfully

What did you see instead?

Build failed due to embed

$ go build .
# github.com/o1egl/govatar
../govatar.go:51:5: error: invalid go:embed: build system did not supply embed configuration

@thanm
Copy link
Member

@thanm thanm commented Apr 30, 2021

Thanks for reporting. I'll take a look.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants