New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Updates have stopped #34

Closed
systemed opened this Issue Nov 14, 2017 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@systemed

systemed commented Nov 14, 2017

https://blogs.openstreetmap.org/ hasn't updated since Sunday. Not sure whether this is a blogs.osm.org issue or an ops one, but figured it couldn't hurt to post here.

@tomhughes

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tomhughes

tomhughes Nov 14, 2017

Collaborator

Neither really - it's a combination of @smsm1's blog being down and pluto not handling that well and giving up on the whole thing because one URL times out.

Collaborator

tomhughes commented Nov 14, 2017

Neither really - it's a combination of @smsm1's blog being down and pluto not handling that well and giving up on the whole thing because one URL times out.

@smsm1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@smsm1

smsm1 Nov 14, 2017

Collaborator

My blog was down for a bit on Sunday while doing a server upgrade. Seems to be fine now with the redirect to Feedburner which has been there for years.

If it is still an issue happy for my blog to be removed as don't foresee me writing many osm related posts in the near future.

Collaborator

smsm1 commented Nov 14, 2017

My blog was down for a bit on Sunday while doing a server upgrade. Seems to be fine now with the redirect to Feedburner which has been there for years.

If it is still an issue happy for my blog to be removed as don't foresee me writing many osm related posts in the near future.

@tomhughes

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tomhughes

tomhughes Nov 14, 2017

Collaborator

@smsm1 it looks like IPv4 is working but IPv6 isn't.

Collaborator

tomhughes commented Nov 14, 2017

@smsm1 it looks like IPv4 is working but IPv6 isn't.

@smsm1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@smsm1

smsm1 Nov 14, 2017

Collaborator

Good spot, I'll try and take a look.

Collaborator

smsm1 commented Nov 14, 2017

Good spot, I'll try and take a look.

@smsm1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@smsm1

smsm1 Nov 14, 2017

Collaborator

As an interim measure I've removed the IPv6 DNS record.

Collaborator

smsm1 commented Nov 14, 2017

As an interim measure I've removed the IPv6 DNS record.

@tomhughes

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tomhughes

tomhughes Nov 15, 2017

Collaborator

Updates are working again now.

Collaborator

tomhughes commented Nov 15, 2017

Updates are working again now.

@tomhughes tomhughes closed this Nov 15, 2017

@smsm1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@smsm1

smsm1 Nov 15, 2017

Collaborator

It's updating again now that I've removed the IPv6 DNS records.

Collaborator

smsm1 commented Nov 15, 2017

It's updating again now that I've removed the IPv6 DNS records.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment