Skip to content
This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

<> values in fields are unescaped and don't display in Quick Values #1455

Closed
NickMeves opened this issue Jun 8, 2015 · 2 comments
Closed

<> values in fields are unescaped and don't display in Quick Values #1455

NickMeves opened this issue Jun 8, 2015 · 2 comments
Assignees
Milestone

Comments

@NickMeves
Copy link

@NickMeves NickMeves commented Jun 8, 2015

Version 1.1.1 - Multiple Browsers & OSes

If a field has components wrapped in <> (think a field like from extracted from emails: From: "Foo Bar" foo.bar@example.org). When the field is pulled up in quick values everything between <> is missing.

This occurs partially (above example "Foo Bar" is displayed) and fully (if a field were , it would appear blank in quick values).

I haven't fully tested, but I'm sure this might be occurring with all HTML snippets? Hopefully not a XSS vulnerability...?

@NickMeves
Copy link
Author

@NickMeves NickMeves commented Jun 8, 2015

Definitely XSS & security concerns. Markup is fully rendered. Quick Values on link data rendered the link exactly as specified in the field, including external resources.

@kroepke kroepke added the bug label Jun 8, 2015
@kroepke kroepke added this to the 1.1.2 milestone Jun 8, 2015
@kroepke
Copy link
Contributor

@kroepke kroepke commented Jun 8, 2015

Thanks! Will fix in the next bug fix release.

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
4 participants