Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Sound absent #27

Closed
imdopey opened this issue May 15, 2019 · 3 comments
Closed

Sound absent #27

imdopey opened this issue May 15, 2019 · 3 comments
Assignees
Milestone

Comments

@imdopey
Copy link

@imdopey imdopey commented May 15, 2019

Description

Whenever i get attacked the custom sound doesn't play. Even trying to test the sound function doesn't give anything. I made sure the sound was OK since the normal since i attacked myself without add on and grepolis sound on.

How to reproduce the problem

  • Get attacked
  • No sound comes out
  • Go to settings and test a new sound
  • No sound comes out

Expected behavior

When i get attacked it should play the custom set sound which was provided via a Youtube link.

Actual behavior

It gives a notification that its playing the sound.. however it emits nothing.

How often

Always; tested on 2 worlds

Additional information

  • Script version: [5.0.6]
  • Operating system: [Win 10]
  • Used webbrowser: [Chrome]
@tomaski tomaski added this to the 5.0.7 milestone May 15, 2019
@tomaski
Copy link
Member

@tomaski tomaski commented May 15, 2019

Hi @imdopey ! thank you for taking time to report this issue. We'll go and check it out

@imdopey
Copy link
Author

@imdopey imdopey commented May 16, 2019

thanks for taking the time; i really appreciate the function and work put into the tool :D

Potusek added a commit that referenced this issue May 20, 2019
Youtube API started blocking CORS requests so workaround was needed to keep the custom alarms working.

Closes #27
Potusek added a commit that referenced this issue May 20, 2019
The new version of the Youtube API required different audio support.

Closes #27
Potusek added a commit that referenced this issue May 20, 2019
The new version of the Youtube API required different audio support.

Closes #27
tomaski added a commit that referenced this issue May 20, 2019
Youtube API started blocking CORS requests so workaround was needed to keep the custom alarms working.

Closes #27
tomaski added a commit that referenced this issue May 20, 2019
Youtube API started blocking CORS requests so workaround was needed to keep the custom alarms working.

Closes #27
Potusek added a commit that referenced this issue May 21, 2019
The new version of the Youtube API required different audio support.

Closes #27
@tomaski tomaski closed this in #32 May 21, 2019
tomaski added a commit that referenced this issue May 21, 2019
fix(alarm): YouTube audio didn't work

The new version of the Youtube API required different audio support.

Closes #27
tomaski pushed a commit that referenced this issue May 21, 2019
## [5.0.7](v5.0.6...v5.0.7) (2019-05-21)

### Bug Fixes

* **alarm:** YouTube audio didn't work ([#32](#32)) ([1be5d40](1be5d40)), closes [#27](#27)
@tomaski
Copy link
Member

@tomaski tomaski commented May 21, 2019

🎉 This issue has been resolved in version 5.0.7 🎉

The release is available on GitHub release

Your semantic-release bot 📦🚀

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

2 participants