Repair GM_registerMenuCommand() accel key options #1312

Closed
arantius opened this Issue Mar 16, 2011 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@arantius
Collaborator

arantius commented Mar 16, 2011

I recently broke them. For some reason I thought that they never worked. Foolish me.

@arantius

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@arantius

arantius Mar 26, 2011

Collaborator

Restore accelerator key support.

Closed by 454efec

Collaborator

arantius commented Mar 26, 2011

Restore accelerator key support.

Closed by 454efec

@arantius arantius closed this Mar 26, 2011

@arantius arantius reopened this Mar 27, 2011

@arantius

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@arantius

arantius Mar 27, 2011

Collaborator

Reopened. I keep screwing this up.

Collaborator

arantius commented Mar 27, 2011

Reopened. I keep screwing this up.

@arantius

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@arantius

arantius Apr 1, 2011

Collaborator

Completely remove GM_registerMenuCommand()'s accelerator keys.

See: http://www.greasespot.net/2011/04/gmregistermenucommand-losing.html

Closed by 0e1aa70

Collaborator

arantius commented Apr 1, 2011

Completely remove GM_registerMenuCommand()'s accelerator keys.

See: http://www.greasespot.net/2011/04/gmregistermenucommand-losing.html

Closed by 0e1aa70

@arantius arantius closed this Apr 1, 2011

dept42 pushed a commit to dept42/greasemonkey that referenced this issue May 12, 2011

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment