New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Install button does nothing; GM 0.9.8; FF 3.6.18; Ubuntu 10.10 #1389

Closed
srawlins opened this Issue Aug 8, 2011 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@srawlins
Copy link

srawlins commented Aug 8, 2011

After the install countdown, clicking the Install button does nothing. The window stays open; the Install button stays clickable.

Greasemonkey: 0.9.8
Firefox: 3.6.18
(Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0)
OS: Ubuntu 10.10

@arantius

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

arantius commented Aug 8, 2011

Does anything show in the Error Console?

@srawlins

This comment has been minimized.

Copy link

srawlins commented Aug 8, 2011

Nothing shows up in the Error Console :(

@arantius

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

arantius commented Aug 8, 2011

That will be tough to diagnose. Does the same bug happen in a fresh profile?

http://wiki.greasespot.net/Troubleshooting_%28Users%29

@srawlins

This comment has been minimized.

Copy link

srawlins commented Aug 8, 2011

I will do the fresh profile bit next. For now:

Compiled mine own Firefox 5.0.1 (calls itself Aurora) and Greasemonkey works fine. I kind of feel like just sticking to this browser now and forgetting my aptitude-installed Firefox 3.6. And therefore I'm not too motivated to pursuing this bug. Are you, arantius? I'd be fine closing this unless you're curious.

@arantius

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

arantius commented Aug 9, 2011

Cannot reproduce on: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686 (x86_64); en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110614 Firefox/3.6.18. This on Ubuntu 10.04, standard build of Firefox (not Canonical's).

Cannot reproduce on Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110628 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.18 ("Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0") still on 10.04.


Ah, but reproduced on a completely fresh profile. Nothing in the error console. This will be fun.

@arantius

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

arantius commented Aug 9, 2011

Latest dev versions are not exhibiting this (why my first attempts failed to reproduce; I was using the dev profile). I'm going to leave this as is, in the 0.9.9 milestone still just to remember to test that this is really true.

@arantius

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

arantius commented Aug 9, 2011

NVM. Confirmed. Public 0.9.8 build broken, pending 0.9.9 works. Dunno where the failure came from, but it will be fixed soon.

@arantius arantius closed this Aug 9, 2011

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment