Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

ckeditor in production #35

Open
nunziofiore opened this Issue Jan 2, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@nunziofiore
Copy link

nunziofiore commented Jan 2, 2016

Hi
I'm going crazy beacuse in development I have no problem. But releasing online I have an exception with ckeditor.
In /blog/admin/posts/:title/edit
I can't see the ckeditor.
In console I have a problem that say:

if I override
https://github.com/greyblake/blogo/blob/master/app/assets/javascripts/blogo/ckeditor/ckeditor_basepath.js.erb
and set
base_path << '/ckeditor/' instead of base_path << '/blogo/ckeditor/'
I see the ckeditor in textarea but I have an exception on image upload :(

please help me
Nunzio

@nunziofiore

This comment has been minimized.

@nunziofiore nunziofiore closed this Jan 2, 2016

@nunziofiore nunziofiore reopened this Jan 2, 2016

@nunziofiore

This comment has been minimized.

Copy link
Author

nunziofiore commented Jan 2, 2016

perhaps I quite resolved but I have the only problem that in development it seems that it's all ok and image upload form point to /blog/admin/images
but in production form point to /ckeditor/pictures and so I have an error of not right path... do you know how to set it to the right point?

@sreid

This comment has been minimized.

Copy link

sreid commented Apr 11, 2016

For others who come across this, I was able to use the "non-stupid-digest-assets" gem to solve the issue as described by @eterry1388 here: #31 (comment)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.